Thuis

YGB Bearing Co.,Ltd fabriek productielijn

Certificaat
China YGB Bearing Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Jerry

Gelieve te ontwikkelen meer aardige lagers en aan betere prijzen, zodat kunnen wij uw lagers verkopen aan meer cliënten en grotere markten bereiken. Dank u!

—— Edward Deanda

Deze wederzijdse samenwerking duurt ongeveer 4 jaar en moet toelaten de dienst die zij boven gedacht is hebben verleend. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— steeg

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Onthaal die aan YGB Co., Ltd dragen.

  Wij zijn een professionele dragende verkoper en een vervaardiging. Het heeft zich tot uitvoerige met handel en de dienst ontwikkeld en in allerlei ingevoerde en binnenlandse lagers gespecialiseerd. Als één van de ingevoerde dragende merkagenten, behandelen wij FAG, INA, NSK, IKO, NTN, KOYO, NBM, NACHI, TIMKEN, TORRINGTON, enz. Wij hebben ook 3 verwantenbedrijven in het dragen van verscheidenheid en de levertijd kan worden gerechtvaardigd. Onze hoofdproducten met inbegrip van diep groefkogellager, cilindrisch rollager, spits rollager, naaldlager, duwkogellager, self-aligning bal en rollager, hoekig contactkogellager, het lager van het hoofdkussenblok, pijp, en de flens van de waterpomp.
  Wij hebben van een goede reputatie in binnen- en buitenland wegens hoogte - kwaliteit, redelijke prijs, en geschikte levering genoten.
  Onze handelspartners door Rusland, de Verenigde Staten, Canada, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Japan, Zuid-Korea, en Hong Kong, etc. Ons Bedrijf keurt een strikt beheersysteem goed om aan de marktconcurrentie deel te nemen. De klantentevredenheid is onze eeuwige achtervolging. Wij voorzien de samenwerking met u en brengen een win-win markt samen. Onthaal aan uw onderzoek!

   

  De hoekvertoning van de bedrijfproductie:

   

  YGB Bearing Co.,Ltd fabriek productielijn 0
   

  Het diagram van het productieproces:

   

  YGB Bearing Co.,Ltd fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  Ons kwaliteitscontroleprocédé is systematisch en beton, implicerend verscheidene opgeleide beroeps en modern hulpmiddelen & materiaal.

  Het gehele proces zorgt ervoor dat Onze Producten & Procedures internationale Normen van Kwaliteit & Veiligheid aanhangen.
  Bezit de ISO-9001:2000certificatie.

  People-oriented douaneverwerking, kwaliteitsborging.

   

  YGB Bearing Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

  Wij hebben rijke ervaring die OEM de dienst aanbieden.


  Hieronder is de leiders van onze klant komen aan onze fabriek voor groepsvergaderingen en geëindigd - productentest.

   

  YGB Bearing Co.,Ltd fabriek productielijn 1

   

  YGB Bearing Co.,Ltd fabriek productielijn 2

 • R & D

  Lager in diverse industrieën wordt toegepast, geloven wij dat de dragende industrie beter en beter zal zijn, ons zal laten samenwerken om meer waarde tot stand te brengen en uw partner die op lange termijn te worden!

   

   

   

  YGB Bearing Co.,Ltd fabriek productielijn 0

   

   

  YGB Bearing Co.,Ltd fabriek productielijn 1

   

   

   

Contactgegevens
YGB Bearing Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. zhang

Tel.: +8613812065789

Fax: 86-510-8585-0066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)